Leefstijl Coaching
Leefstijl Coaching
burnout en stress coach hein vriesema

Leefstijl Coach

Een gezonde leefstijl helpt bij het omgaan met stress. Bij leefstijlcoaching ga je je manier van leven veranderen op het gebied van: vitaliteit, veerkracht, stressmanagement, ontspanning en beweging.

De huidige situatie brengen we in kaart en we zoeken naar winstkansen ten behoeve van de gezondheid. Want een gezonde leefstijl is goed voor je energie en helpt je bij het terugbrengen van je stress.

Als coach heb ik mijn opleiding bij Brickhouse Academy genoten en in 2020 succesvol afgerond. Een geaccrediteerde opleiding, goedgekeurde door BLCN/Kabiz.

Ik maak gebruik van wetenschappelijk onderbouwde interventies op het gebied van leefstijl en gedragsverandering. Met een gezonde leefstijl heb je een goede basis. 

Een gezonde leefstijl zorgt voor vitaliteit en genoeg veerkracht. Die veerkracht heb je nodig bij teleurstellingen. Als het bijvoorbeeld even niet loopt of als je je targets nog niet hebt behaald. Tegen die stress ben je dan beter bestand.

We onderzoeken je leefstijl, we doorbreken ongezonde patronen en je krijgt tools aangereikt om met toekomstige valkuilen om te gaan. Samen streven we naar een goede fysieke en mentale balans.

Aangesloten bij:

Praktijk Stressmanagement & Leefstijl

Aanmelden nieuwsbrief

Je kunt je hieronder aanmelden voor de nieuwsbrief

Contact