Succesverhalen van onze coachees

Lees de verhalen van onze coachees

Daan

Daan en het werk dat zijn leven overnam!

Mijn naam is Daan en ik was 21 toen ik bij Leevcoach kwam. Mijn werk begon mijn leven over te nemen en ik voelde me constant gestrest en uitgeput. Ik had moeite om mijn werk-privébalans te vinden en ik was op zoek naar een oplossing.

Luca

Mijn stress voor presentaties is weg

Een dik jaar geleden kreeg ik last van hyperventilatie tijdens mijn voetbal trainingen. Dat was een enorm eng gevoel. Het gevolg daarvan was dat ik angstig werd als de aandacht op mij gericht was. Bijvoorbeeld bij presentaties. Ik was bang een hyperventilatie te krijgen en dacht altijd aan het ergste.

Monique

Mijn dwang om te poetsen is weg

Ik was dagelijks met poetsen bezig. Ik kan wel zeggen dat het op een gegeven moment dwangmatig was. Ik moest eerst de keuken gedweild hebben en de badkamer geschrobd, voordat ik toekwam aan andere dingen. Het stond me in de weg om leuke dingen te gaan doen. Het poetsen ging voor alles en de rest kwam daarna pas voorbij fietsen. Het zat eigenlijk de hele dag in mijn hoofd. Als elk vlekje en stofje maar verwijderd was, dan voelde ik me pas happy.

Joey

Ik heb geleerd te focussen op een doel

Ik heb een periode gehad dat het niet lekker liep. Ik zat niet zo goed in mijn vel en heb hulp gezocht. Dat was niet makkelijk, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Hein heeft me inzicht gegeven in mijn patronen en heeft me geleerd doelen te stellen. Door die focus ben ik gericht gaan werken om die doelen te behalen. Nu heb ik een huis gekocht en al helemaal opgeknapt. Daar ben ik heel tevreden over. Nu heb ik me alweer een ander doel gesteld. Een doel tegelijk werkt het best voor mij, dat heb ik nu wel geleerd.

Per

Uit mijn burnout door perfectionisme los te laten

Al een aantal jaren werkzaam bij hetzelfde bedrijf met veel plezier. Toch merkte ik dat het elk jaar iets minder werd. Het voelde een stuk zwaarder worden. Ik maakte (te) lange dagen en was steeds minder tevreden. De komst van een nieuwe leidinggevende maakte het al niet beter. De hoge eisen maakten dat ik nog harder ik ging werken. Ik kreeg veel fysieke klachten. Hoofdpijn, last van mijn nek en hartkloppingen. Die heb ik genegeerd en ben gewoon doorgegaan tot het echt niet meer kon...

Praktijk Stressmanagement & Leefstijl

Aanmelden nieuwsbrief

Je kunt je hieronder aanmelden voor de nieuwsbrief

Contact