Leefstijl Coach  Hein Vriesema

Hein Vriesema

Even voorstellen

Ik ben Hein Vriesema, in 1972 geboren in Veldhoven en alweer ruim 25 jaar werkzaam in het onderwijs.

Een ervaren en bevlogen coach. Mijn hele leven al mensgericht geweest, met oog voor de ander. Je verhaal kan je bij mij wel kwijt. Ik luister en geef feedback. En soms zal ik streng moeten zijn om je weer een volgende stap te laten zetten in je ontwikkeling.

Als KiVa-coördinator op school ben ik gespecialiseerd in het sociale welzijn van kinderen. Ik ben happy als het ook met de ander goed gaat. Op school voor de kinderen, in mijn praktijk voor jong-volwassenen.

In 2009 in het coachvak gerold en sindsdien mezelf op verschillende richtingen georiënteerd. NLP, leefstijl, stress en burn-out. Ik ben blij dat ik die coachdisciplines heb mogen ontdekken. Het maakt me een volwaardiger coach.

Het leven is vaak jachtig en gestresst. Het leven is te mooi om zo snel aan je voorbij te laten gaan. Daarom doe ik wat ik leuk vind en heb me gespecialiseerd in het vakgebied stress en burn-out. Enorm boeiend om cliënten het juiste spoor op te krijgen. Richting ontspanning en leren genieten van het leven.

Vrije tijd...

In mijn vrije tijd geniet ik van een rijk sociaal leven met vrienden. Op het terras, in de bioscoop, een lekker hapje eten of een potje biljart in het poolcentrum zijn dingen waar ik van geniet. Het zijn plekken waar je me regelmatig kunt vinden.

Ik heb veel diverse sporten beoefend. Sporten die me na aan het hart liggen zijn: voetbal, squash, badminton, tennis en in het verre verleden ben ik als atleet naar de jeugd Olympische spelen in Alba geweest. Een unieke ervaring.

Ik wandel ook graag in het bos. Bij mooi weer stap ik op de fiets en maak een rondje in de nabije omgeving. Beweging is goed voor je lichaam en maakt je hoofd leeg. Af en toe helemaal niks doen vind ik ook heerlijk. Want na inspanning volgt ontspanning. Die balans probeer ik natuurlijk zelf ook goed in de gaten te houden.

Tijd voor jezelf...

Uit eigen ervaring weet ik dat het soms echt tijd is voor jezelf! Even stilstaan en pas op de plaats. Wie ben ik en waar wil ik naartoe?! Laat je leven niet als een wilde rivier aan je voorbij stromen. Door het hollen heb je geen oog meer voor de mooie dingen.

Overzie regelmatig je eigen dagbesteding. Doe je nog wel leuke dingen en ben je ook nog aan het genieten? Of voel je je moe en uitgeput? En heb je het idee dat de jaren voorbij vliegen?

Als dit laatste het geval is en het lukt je niet om hier een draai aan te geven, dan is Leevcoach waarschijnlijk iets voor jou. Samen kijken we naar verbeterpunten en gaan we aan de slag om een goede balans in je leven te creëren. Zodat je genoeg energie hebt om je werk te doen en daarnaast ook leuke dingen waar je plezier aan beleeft. En ja, even niks doen mag ook! 

Ik help je graag!

Je leven weer op de rit krijgen. Fris en vitaal voor de dag komen. Met een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Dat je weer kunt genieten van een kop koffie met een goede vriend. En dat werken niet alleen een inkomstenbron is, maar dat je ook zin hebt om te gaan werken.

Daar help ik je graag bij!

Praktijk Stressmanagement & Leefstijl

Aanmelden nieuwsbrief

Je kunt je hieronder aanmelden voor de nieuwsbrief

Contact