Luca

Mijn stress voor presentaties is weg

Het verhaal van Luca over hyperventilatie en de koppeling aan stress

Een dik jaar geleden kreeg ik last van hyperventilatie tijdens mijn voetbal trainingen. Dat was een enorm eng gevoel. Het gevolg daarvan was dat ik angstig werd als de aandacht op mij gericht was. Bijvoorbeeld bij presentaties. Ik was bang een hyperventilatie te krijgen en dacht altijd aan het ergste.

Het Coaching Traject

Ik begon bij Hein met een introductie gesprek waarna ik me meteen al wel blij voelde. De meeste lessen hebben we online gedaan, omdat ik zelf in het buitenland zat, maar dit maakte de lessen niet slechter. Door middel van wat we in de les deden, samen met de taken die ik kreeg, kon ik telkens stappen zetten in de goede richting om zo uiteindelijk de stress voor aandacht te verminderen.

Het resultaat

Ik ben nu ongeveer 4 maanden met Hein aan het werken aan mijn angst. Ik moet eerlijk zeggen dat na 2 maanden mijn angst al stukken minder is en eigenlijk zo goed als weg ondertussen. Ik heb al enkele succesvolle presentaties gegeven waarin ik de baas was over mijn stress. Ook heb ik verschillende situaties gehad waarin de Luca van een jaar geleden zich helemaal kapot zou stressen, maar dat gebeurt nu dus niet meer. Ik kan zeggen dat ik super blij ben met het resultaat. Ik ben er zeker van dat, samen met Hein, ik 100% van dit probleem afkom.

Praktijk Stressmanagement & Leefstijl

Aanmelden nieuwsbrief

Je kunt je hieronder aanmelden voor de nieuwsbrief

Contact