burn-out en stress coaching het verhaal van Daan

Daan

Ontsnap aan de Overheersing van Stress: Daan's Reis met Leev Coach

burn-out en stress coaching het verhaal van Daan

Ik ben Daan, en toen ik op mijn 21e bij Leev Coach kwam, voelde mijn werk als een verstikkende schaduw die mijn leven overnam. Stress en uitputting hadden me constant in hun greep. Mijn zoektocht was simpel maar veeleisend: ik wilde mijn balans tussen werk en privé herstellen.

burnout coaching in 3 fasen

Het coaching traject

Leev Coach bood me een traject voor burn-out coaching aan. Tijdens deze reis ontdekte ik de kunst van stressbeheersing en het vinden van die delicate balans tussen werk en privé. Hein leerde me prioriteiten stellen, de essentiële zaken in mijn leven verkennen en hij hielp me met krachtige tools en technieken.

burnout coaching traject

Het resultaat van de burnout coaching

Nu, na mijn traject, waarbij hein me heeft gecoached op zowel stress reductie als ook op mijn burn-out triggers, voel ik een wereld van verschil. De stress die eens als een verstikkende mantel om me heen hing, is verdwenen. Ik heb mijn evenwicht gevonden. Vandaag de dag geniet ik van rustige momenten en waardeer ik mijn vrije tijd, zonder de last van werk die voortdurend op mijn schouders drukt.

Ik ben Leev Coach ontzettend dankbaar voor hun begeleiding. Als je worstelt met stress en zoekt naar die broodnodige balans tussen werk en privé, kan ik je alleen maar aanraden om het traject bij Leev Coach te volgen. Het heeft mijn leven veranderd en ik weet zeker dat het ook voor jou een wereld van verschil kan maken.

Praktijk Stressmanagement & Leefstijl

Aanmelden nieuwsbrief

Je kunt je hieronder aanmelden voor de nieuwsbrief

Contact