Succesverhaal!!!
Daan
Daan en het werk dat zijn leven overnam!

Mijn naam is Daan en ik was 21 toen ik bij Leevcoach kwam. Mijn werk begon mijn leven over te nemen en ik voelde me constant gestrest en uitgeput. Ik had moeite om mijn werk-privébalans te vinden en ik was op zoek naar een oplossing.

Tijdens het traject bij Leevcoach leerde ik hoe ik mijn stress kon beheersen en hoe ik mijn werk-privébalans kon vinden. Leevcoach heeft me geholpen om mijn prioriteiten te stellen en om de dingen die echt belangrijk zijn voor mij te onderzoeken. Dankzij de tools en technieken die ik heb geleerd, voel ik me nu veel rustiger en in balans.

Het resultaat van het traject bij Leevcoach is dat ik nu veel minder stress ervaar en dat ik mijn werk-privébalans heb gevonden. Ik voel me veel rustiger en in balans en kan nu genieten van mijn vrije tijd zonder mijn werk voortdurend aan mijn hoofd te hebben. Ik ben Leevcoach erg dankbaar voor de hulp die ik gekregen heb en ik kan iedereen aanraden om een traject te volgen bij Leevcoach als je op zoek bent naar een oplossing voor stress en een beter werk-privébalans.

Praktijk Stressmanagement & Leefstijl

Aanmelden nieuwsbrief

Je kunt je hieronder aanmelden voor de nieuwsbrief

Contact